22 september 2024

Wedstrijd verslag: Heerenveense Boys G1 – Bato G1

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan en voor vandaag staat er een thuiswedstrijd op het programma. HVB G1 tegen Bato G1 en we hebben er weer heel veel zin in.

Al in de eerste minuten wordt er vrij snel gescoord door Heerenveense Boys, we zijn ook wel wat sterker in het spel, er wordt leuk overgespeeld en we gaan met 4-0 de rust in.

In de tweede helft een wissel van keeper, we scoren nog een keer en ook de tegenpartij scoort, een mooie sportieve wedstrijd die eindigt in 5-1. Wat een mooie start van het nieuwe seizoen.

De doelpuntenmakers aan de kant van Heerenveense Boys:

Maikel 2x
Jesper 1x
Aloïs 1x
Mathijs 1x

Zaterdag 21 September 2024

Ken jij, of ben jij iemand die graag wedstrijd verslagen maakt voor jullie wedstrijd. Deel het met ons! Mail naar websitehvb@gmail.com en lees het verslag van jou team ook op onze site.